Recepta d’alimenta’t: Bròquil amb Gambes i Beixamel lleugera

Et deixem la recepta d’aquesta setmana! Recorda que si vols més informació i detalls sobre la recepta o conèixer algunes de les propietats nutricionals dels aliments presents en aquest plat només ens has de deixar un comentari o posar-te en contacte amb nosaltres. Que aprofiti!

Bròquil amb Gambes i Beixamel lleugera

  • Ingredients

alimentat-nutricionistas-barcelona-broquil-amb-gambes-i-beixamel

  • 25 g Farina
  • Bròquil
  • 1 cullerada sopera de farina de blat de moro (Maizena)
  • 500ml Llet descremada
  • Gambes pelades
  • Nou moscada
  • Oli
  • Pebre i Sal
  • Elaboració
  • Torrar la farina a la paella. Quan estigui torrada, afegir 400ml de llet.
  • Remenar sense parar, a foc lent i fins que la llet comenci a bullir.
  •  En un recipient a banda, barregem  els 100ml de llet restants amb la Maizena i ho afegim  a la llet que ja està bullint.
  • Quan comenci a espessir hi afegirem l’oli d’oliva, la sal, el pebre i la nou moscada.
  • Coure el bròquil al vapor o bullit.
  • Saltejar les gambes junt amb bròquil, corregir el punt el sal i afegir la beixamel.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s