Aquesta serà la primera de les receptes que anirem recomanant al nostre Blog a partir d’ara. Són algunes de les receptes que hem anat elaborant ens els diferents tallers i cursos de cuina i Nutrició que impartim en tot tipus d’espais. Si vols més informació i detalls sobre la recepta o conèixer algunes de les propietats nutricionals dels aliments presents en aquest plat només ens has de deixar un comentari o posar-te en contacte amb nosaltres. Que aprofiti!
Crema de xampinyons i enciam
- Ingredients
– 1 patata
– ½ enciam
– suc de llimona
– oli d’oliva
– sal i pebre
- Elaboració
– Tallar i rentar els xampinyons, la patata i l’enciam.
– Posar-ho tot a bullir amb una mica de suc de llimona.
– Retirar part de l’aigua de cocció i triturar-ho tot amb el turmix.
– Afegir l’oli d’oliva, el pebre i la sal.
– Afegir l’aigua de cocció fins a aconseguir la textura desitjada.
Bon Profit!