Recepta d’alimenta’t: Crema de xampinyons i enciam

Aquesta serà la primera de les receptes que anirem recomanant al nostre Blog a partir d’ara. Són algunes de les receptes que hem anat elaborant ens els diferents tallers i cursos de cuina i Nutrició que impartim en tot tipus d’espais. Si vols més informació i detalls sobre la recepta o conèixer algunes de les propietats nutricionals dels aliments presents en aquest plat només ens has de deixar un comentari o posar-te en contacte amb nosaltres. Que aprofiti!

Crema de xampinyons i enciam

  • Ingredients

–      200g xampinyonsalimentat-nutricionistas-barcelona-crema-de-xampinyons-i-enciam

–       1 patata

–      ½ enciam

–       suc de llimona

–      oli d’oliva

–       sal i pebre

 

 

  • Elaboració

–      Tallar i rentar els xampinyons, la patata i l’enciam.

–      Posar-ho tot a bullir amb una mica de suc de llimona.

–      Retirar part de l’aigua de cocció i triturar-ho tot amb el turmix.

–      Afegir l’oli d’oliva, el pebre i la sal.

–      Afegir l’aigua de cocció fins a aconseguir la textura desitjada.

 

Bon Profit!

alimenta’t Nutricionistas Barcelona

Deja un comentario