>Operació bikini: per què he d’anar a un Dietista-Nutricionista?

>A la fi ha passat l’hivern!

El bon temps s’apropa (sembla!) i s’adonem dels excessos que hem comès des de la tardor: molta peli i manteta,Nadals, poc exercici, àpats consistents per combatre el fred…
Sigui per la raó que sigui, no es trobem còmodes en la nostra pell i el nostre cervell ja està maquinant: dieta de la carxofa, em trec el pa, dieta del xarop “de arce”, no esmorzo, soparé només fruita, dieta de la pinya…
Quina manera de patir, no?
I per què no fer-ho bé i posar-se en mans del professional de l’alimentació: el Dietista-Nutricionista?
Ell escoltarà les teves necessitats, tindrà em compte el teu ritme de vida i els teus gustos i et dissenyarà una pauta alimentària equilibrada i que et donarà resultats que podràs mantenir a llarg termini.
Imagina’t no haver de fer mai més l’Operació bikini?…uauuuu…
Ja ho saps, busca un Dietista-Nutricionista i serà el teu gurú en el món de l’alimentació.

Anuncios

3 pensamientos en “>Operació bikini: per què he d’anar a un Dietista-Nutricionista?

  1. >Últimamanet ho sento molt axiò del nutricionista, suposo que ara que ve l'estiu tothom volentrar al banyador jejej però la veritat és que no entenc la diferencia entre un nutricionista i un endocrino dels de tota la vida, que té un que no tingui l'altre?

  2. >Hola!El Dietista-Nutricionista i el metge endoncrí són dos professionals sanitaris que tenen diferents camps d'actuació.L'endocrí és "el metge de les hormones". Tradicionalment han omplert el buit que hi havia en el sistema universitari i sanitari assumint la funció del Dietista-Nutricionista en malalties endocrines amb base i/o tractament dietètic (diabetis, hiper o hipotiroidisme, obesitat…). Però des de fa uns quants anys s'ha creat la figura del Dietista-Nutricionista, qeu esdevé el professional amb coneixements suficients per portar el tractament dietètic de malalties hormonals (sempre amb previ diagnòstic d'un endocrí) i no hormonals. Per tant, si estàs pensant posar-te a dieta, el Dietista-Nutricionista és el professional més idoni per ajudar-te, pateixis o no alguna malaltia.

  3. >Creo que tendríamos que acudir al nutricionista no sólo cuando llega el verano y toca enseñar carne, sino durante todo el año para que nos eduque a la hora de alimentarnos y así mantenernos sanos todo el año. Los nutricionistas molan!. Este blog está chulo, voy a entrar más!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s